Absoluuttinen Nollapiste -keskustelualue

  • Et ole kirjautunut käyttäjäksi.

#1 26.2.2007 2:42

toby
yhtyeen jäsen
Nimi: Tomi Krutsin
Paikkakunta: Tampere

EP-sessio Helsingissä, saapumispäivä sunnuntai 250207

TOMI:

No ni,

täällä ollaan ja palaveriki takana. Tulimme (MIE, Aki ja Tommi) studiolle klo. 20.30. Janne ja Aake odottivat. Kamat sisään ja heti demoja kuuntelemaan. Ovensuussa tuli Stinde vastaan. Kerroin sille, että tulomatkalla kuuntelimme Tulenkantajien singlehistorian ja kakkoslevyn. Stinde naurahti, niin miekin. Oi niitäkin aikoja. Suomen paras sen genren yhtye joka hajosi omaan mahdottomuuteensa.
Pian studiolle saapui Aarnion Pekka jonka olimme toivoneet jonkinlaiseksi tuottajaksi levylle. Ja Pekkahan oli innostunut. Kävimme biisit läpi ja ideat pullautettiin ulos. Mie sille, kuten muillekin, sain demot käännettyä digitaalisiksi vasta perjantaina. Muka kiirettä pitää.

TOMMI:

Pekka ehdotti muutoksia, jotka olivat jossakin mielen taustalla häälyneet, mutta hän sai niille sana-asun. "Kwanin" säkeistön rivejä pystyy lyhentämään, "Raumaa" kannattanee pudottaa puoli sävelaskelta, "Katiskaan" jo alkoi syntyä uusi C-osa ja "Laserin" sävellajin ja laulukulkujen kanssa on hieman vielä temppuilua. Tiesin joutuvani prässäykseen, koska Pekalla on lauluosuuksien tuottamisesta kokemusta. Näin ei ole suinkaan laita kaikkien tuottajanimikettä nauttivien keskuudessa. Kitara- ja urkusoundeihin puututaan yleensä ja niitä viilataan, vaikka virvelisoundin (ja komppiryhmän) sekä laulun, laulun soinnin ja laulettavan kuulija ensiksi rekisteröi.
Tervehdin siis tilannetta ilolla, vaikka helpolla en pääse.
Kovasti on Studio Kuu muuttunut vajaan kahden vuoden tilanteesta. Eksyminen elähdyttää aina, niin nytkin kun keittiönurkasta avasin oven ja huomasin tulevani soittohuoneeseen.

AKI:

Kappaleita pittää vielä parantaa. Nyt vaan jo nukkumaan. Hyvvää yötä!

Kirjautunut ulos

 

Keskustelualueen ns. alatunniste (footer)

Softana PunBB 1.2.19