Absoluuttinen Nollapiste -keskustelualue

  • Et ole kirjautunut käyttäjäksi.

#1 2.3.2007 11:34

toby
yhtyeen jäsen
Nimi: Tomi Krutsin
Paikkakunta: Tampere

Studiolla ja Muualla ke 28.2 ja to 1.3.

Keskiviikko:

Olimme yötä hotelli Avassa, loistava paikka. Mikä autuus eilisen jälkeen. Menin yhdentoista aikoihin levy-yhtiöön aikeina palaveerata Rikalan Samin kanssa julkaisusta. Johannakustannukseen on otettu uusi harjoittelija, joka kertoi Samin tulevan vasta iltapäiväksi sairastapauksen vuoksi. Join kupin teetä (pussi-Earl Greytä koska kahvinjuontia on rajoitettava studiopäivinä) ja löpisin satunnaisia.
Kahdeksitoista studioon. Matkalla huomasin, että Helsingissä on paljon uskonnollisesti sairaita ihmisiä. Ehkä se on tämä urbaani ympäristä, jota ei muualla Suomessa ole, kun pistää ihmisen sekaisin.
Laserin kitarat olivat melkein valmiit kun saavuin. Larmolan Kivi tuli yllätyksekseni heti ovella vastaan. Oli tullut Virtalähteelle masteroimaan teiniaikojen punkbändinsä tuotoksia C-kasetilta levyksi. Kuulostaa hyvältä.
Taas on kuvallinen dokumentointi jäänyt minun harteille. Mukana on DV-kamera, mutta tiukka aikataulu on toistaiseksi pitänyt sen laukussa. Ehkä tänään saadaan jotain.
Laserin pohjat kuulostavat edelleen hyvältä. Katiskaa lukuunottamatta kaikki kolme soitettiin klikkiin. Rumpujen vieressä oli Rolandin 707, josta naputtelin mieleiseni klikin biiseihin. Siinä on mukavan pehmeät soundit joiden päälle on helppo soittaa. Eikä nyt voi kukaan tulla sanomaan että komppi huojuu. Ainoastaan Katiskassa se elää. Sen kohdalla klikistä luovuttiin koska kaikki ampaisivat C-osassa eteen. Ja niinhän sen täytyy mennä. Miltä kuulostaisivat Maidenin biisit klikkiin vedettyinä?
Janne kysyi juuri Laseria kuunnellessamme, että nopeutuuko nuo rummut. Ja totesi heti perään "ai niin, nehän on vedetty klikkiin". Jo selvisi kuka yhtyeessä elää biisien tempot suhteessa sydämenlyönteihinsä. Tästä tempoasiastahan Jannen kanssa keskustellaan joka keikan jälkeen.
Kohta on mentävä. Veli muuttaa Santiagoon ja on viimeistä päivää Suomessa. Ja illaksi kotiin.

Soitin junasta pojille ja sanoivat, että täytyy kiristää tahtia ja tehdä pitempää päivää. Jo mie ajattelinkin, että on liian hyvää ollakseen totta. Normaalin pituiset päivät.

Kotona on vaikea suhtautua mihinkään kun biisit soivat päässä ja on vielä puolittain studiolla. Onneksi on MM-kisat.

Torstai:

Hyvä Suomi! Hyvä Manniset! Mikään ei ole niin kotoista kun hiihtokisat aamuaskareiden taustalla. Onneksi on vielä yhdistetyn normaalimatka. Bongot ja darbuka ovat studiolla, joten niiden soittamisen sijasta poika tyytyy hakkaamaan ruokapöytää.
Kotiaskareet voi suorittaa vaikka vähän väliä keskustelee studioon gtalkin kautta. Vielä kun kuulis äänitykset reaaliajassa. Huomenna on mentävä, jotta saadaan kaikki nauhoitukset tehtyä. Joitain perkussioideoita on, mutta saas nähdä kun kaikki muut on laitettu vieläkö löytyy tilaa. Väkisin en ala tunkemaan. Jos vielä ehtis palaveerata Samin kanssa. Ai mitä, taasko me luetaan sitä pöllökirjaa? Katiskassa ainakin ja Kwankin kaipais. Joo, hu-huuu...ei kun siili ei huhuile, mitenkäs se siili panee? Sihiseekö se? Isillä oli joskus naapurin Janin kanssa siili lemmikkinä pihalla, mutta se häippäs kolmen päivän jälkeen. Mitäkähän se Aake meinas kun sano että ennemmin arabiaa kun Santanaa? Eihän me mikään Dar Gnawa olla. Sellasen veljenpoikien lusikkakompin kyllä vois johonkin laittaa. Mie kun olin ajatellut Katiskaan jotain kevyttä congakomppia. Aletaanko syömään?

Illalla soitin pojille ja kiire näyttää pahenevan. Katiskaan ei ole koskettukaan pohjiensoiton jälkeen. Ihmeellistä kuulla biisit lähes valmiina kun ei ole ite ollut mukana kun hengessä.

Kirjautunut ulos

 

Keskustelualueen ns. alatunniste (footer)

Softana PunBB 1.2.19