Esko Isomuna — 15.11.2018 11:29

Käsittämätön juttu.

Olen ollut (älykkäitä!?) levyjä ostava ja musiikkilehtiä lukeva kansalainen 80-luvulta lähtien ja Abso mennyt jostain syystä silti aivan ohi. Olen tiedostanut, että tuollainenkin olisi, mutta en ole koskaan "tietäen" kuullut heiltä yhtään mitään*. Liimatan kirjoja ostellut ja viimeksi Jeppikset, jotka luettuani kiinnosti tsekata.

Jaahas, levykaupasta sai Lampaat uutena, mutta muita ei tarjolla. Ostinpa sitten Lampaat ja kuunnellessani häkellyin, miksi en ole tiennyt tästä mitään, tämähän on juuri minulle?! Sitten metsästin käytettyinä kaikki loputkin levyt, ne löytyivät Discogsin kautta. Ällistyin lisää ja suutuin itselleni kun olin missannut kaiken. Tämä kataloogihan on loputon aarreaitta! Viime viikkoina soinut pelkkää Absoa! Toisaalta kätevääkin kun voi hankkia kaiken kerralla eikä tarvitse hitaasti ajankulussa seurata uraa ja odotella uusia julkaisuja.

Abson nettisivut ovat muuten sivumennen sanoen erinomaisen sisältörikkaat ja informatiiviset!

*kun kuulin levyltä "Koira haistaa pelon" tajusin kuulleeni sen radiosta joskus ties milloin ja kiinnittäneeni siihen huomiota ja muistelen harmistuneeni juontajan jätettyä kertomatta esittäjän. Aina pitäisi juontaa ennen ja jälkeen tsipaleen, ihan noin yleisestikin.

jk. Huomaan keskustelualueen hiljenneen ja ilmeisesti kaikki tapahtuu nykysään somessa, mutta halusinpa silti purkaa sydäntäni nimenomaan tänne.

IlkkaH — 16.11.2018 23:31

Hienoa, että olet löytänyt - vaikka jälkijunassakin - yhden Suomen hienoimmista bändeistä! Itsekin innostuin yhtyeestä toden teolla vasta ns. kypsissä kymmenissä.

Sivustolla on tosiaan ollut viime aikoina melko hiljaista. Kaikki taitavat olla nykyään Somessa. Mainiot sivut nämä ovat yhtä kaikki!
Enempi mietityttää itse Absoluuttisen Nollapisteen hiljaiselo. Totisesti toivon, että yhtye pikkuhiljaa taas aktivoituisi. Sehän on selvää jo nyt, että Liimatta tekee seuraavan levyn kun 50 lasissa tulee täyteen, mutta pääbändin on kyllä syytä vastata faniensa toiveisiin ja lyödä viisaat päät yhteen. Absot ovat sentään Kansallisaarre!

Esko Isomuna — 26.11.2018 12:25

Ilkka Hytti kirjoitti:

...Enempi mietityttää itse Absoluuttisen Nollapisteen hiljaiselo. Totisesti toivon, että yhtye pikkuhiljaa taas aktivoituisi...

Minä muistelisin jostain haastattelusta tjsp. lukeneeni maininnan "2020 ilmestyvä levy". Tulisikin!

Esko Isomuna — 12.3.2019 19:42

Uusfani vietti yhden influenssapäivän kuuntelemalla koko levytetyn tuotannon kronologisessa järjestyksessä. Erittäin mielenkiintoista, suosittelen muillekin!

Kyytipojaksi viel Liimatan soolot.

J.A. — 1.5.2019 21:12

Esko Isomuna kirjoitti:

Huomaan keskustelualueen hiljenneen ja ilmeisesti kaikki tapahtuu nykyään somessa, mutta halusinpa silti purkaa sydäntäni nimenomaan tänne.

Kiva kun teit sen!

Olen itsekin käynyt täällä viimeksi hyvin kauan sitten. Vaan ehkä tällä keskustelualueella voi vielä joskus olla taas enemmänkin käyttöä? (Jos vaikka Facebook onnistutaan pilaamaan niin ettei kukaan enää halua olla siellä, tms...)

Paljon riippuu toki siitäkin, mitä kaikkea yhtye vielä joskus tekee.