Absoluuttinen Nollapiste -keskustelualue

  • Et ole kirjautunut käyttäjäksi.

#1 26.11.2006 18:58

ag
yhtyeen jäsen
Nimi: Aake Otsala
Paikkakunta: iknislleh

Juice on kuallu.

Aaken läppäri. Lutakko. Su 26.11.2006. 02:37. Juice on kuallu.

TOMI: Eilen olimme Rovaniemellä, Tivolissa, Tarotin kanssa. Ylex taltioi keikan. Kylläkin jälkilähetystä varten, mutta kuitennii. Ajoimme Rovaniemelle torstai-ilta puoli seitsemästä perjantai-aamu kuuteen. Olo oli herätessä kuin krapulassa vaikka join vain vettä, teetä ja kahvia. Rovaniemi on muuttunut taas. Päivällä kävelimme Tommin kanssa kaupunkia läpi ja totesimme ettei meidän näkemys roolistamme rovaniemen kulttuurin merkkitekijöinä vastaa lainkaan todellisuutta. Keikka oli hyvä. Sen pystyin varmistamaan Ylen miesten antamalta rough mix –minidisciltä. Siinä kuullaan Wigwamin Losing hold. Vihdoin kantanauhalla. Senhän me esitimme jo Pakkahuoneella 2004 joulukuussa ja tämänkin asian Mikko Meriläinen sivuutti uudessa Wigwam-kirjassaan. Mikä on Ageness ja miksi vanhalta kokoonpanolta Rockin' ol Galway? Kaikkinensa kirja oli kuitenkin hyvä. Propsit Mikolle.

JANNE: Tämä päivä oli semmonen että sanoin kello 17.00 Tommille että en ole tehnyt koko päivänä yhtään mitään muuta kuin ajanut sata kilometriä ja olen ihan sekasin ja väsynyt. Olo oli siis 1500:n matkakilometrin jälkeen kuin viinalaskuissa. Siihen päälle on laitettu aika monta pulloa olutta näyttöön + jallut ja tulos on tämä. Ei mitään asiaa oikeasti. Laittasko Tomi oikeasti Nollapiste-kirjaan maininnan siitä että jotkut lämppärijannut on soittanu coverina “Tungos on lavaste”:een jossain Nivalan nuorisotilassa? Pitäs vissiin lukia se Wigwam-kirja. Rovaniemelle tulee Suomen suurin Linnatuuli eli 4-tien kate. Romahus lähelä.

TOMMI: On siis todistettu että juomattakin saa karpelan jos matkustaa 19:30 – 05:58 ja noplottaa vain eväs-leippeä ja vissyä sekä joskus Hyvvää Makumaasta. Viime kesäkuun Rovaniemi-reissulla kuitenkin ajoimme aamua vastaan eli aurinko häikäisi tuulilasiin läpi yön. Aika katoaa. On hienoa. Mutta nyt marrasvalo – meni jo kun huomasi että se kävi.
Eilinen Rovaniemen keikka jänskätti. Tallentamistiedon, ei niinkään kotiseuturasitteen vuoksi. Mikä kotiseutu, kun tuntee suunnilleen enää ravintolahenkilökunnan. Yleisössä ei näy puolituttuja keitä vakuuttaa. Ja: miksi. Harvat ystävätkin – noh.
Tarotin pelkästään lavavoluumi oli jo checkissä tolkuton. Meidän chekkaus Losing Holdista ei tuntunut enää jytisevän kun korvat oli jo kyllästetty Pesu Sinnarin tuku-tukulla.
Mutta hevi on harhaa. Rajuimmat ja synkimmät koskaan levytetyt jutut ovat country-snubujen tekosia. Nelkyt-viiskytluvun hardcorea.

My son calls another man daddy.

Hevi ei ole rajua. Hevi ei puhu asioista jotka ovat heavy.

04:58. Osuin työntekijöiden jatkoille. Vai hakeuduin?
Jui-

Kirjautunut ulos

 

Keskustelualueen ns. alatunniste (footer)

Softana PunBB 1.2.19