Absoluuttinen Nollapiste -keskustelualue

  • Et ole kirjautunut käyttäjäksi.

#1 19.2.2007 0:21

Liimis
yhtyeen jäsen
Nimi: Tommi Liimatta

Tasan viikko levytykseen

Eilen eli lauantaina 17.2. pääsimme pitkästä aikaa koko porukalla uusien biisien kimppuun. Ei biisit kuitenkaan etene yö-irceissä ja sattumalta kadunkulmassa. Soittaa niitä pitää kun neljän biisin EP:n kerran on tarkoitus ilmestyä huhtikuussa.
Kun Aake pääsi tulemaan, ei muuta ko kämpälle, vaikka Tomia ja Akia lie väsytti edellisiltainen Seppäsen ryssäprojektin keikka, kiertueen viimeinen. Unen puute näkyi Tomin pään kolahtamisessa virveliin.

Kävimme kolmea biisiä, työnimiltään Katiska, Kwan ja Rauma. Olin tässä värkännyt Kwaniin kertosäkeen kun Aake joskus sellaista toivoi. Kertsi ei tuntunut istuvan minkään kohdan jälkeen. Kokeilimme kertsin lopettavaa riffiä eri sävellajeissa johdannoksi kertsiin, vaihdoimme komppia, heitimme yhden iloisen kohdan veegeniin. Kertsi oli kaikkien mielestä hyvä - mutta oliko se sopiva? Jannen mielestä yritimme tunkea pyöreää palikkaa tähdenmuotoiseen reikään. Sinne se kuitenkin meni ja lopulta ilman väkivaltaa. Nauhoitimme masterdemon. Aake arveli että Kwan kestää nykymuodossaan tuskin kaksi minuuttia. Kello ilmoitti kestoksi 3:23. Hyvä merkki. Poistettu iloinen kohta löytänee joskus kaverin eli kodin muualta.

Katiska on biiseistä vanhin, tammikuulta 2006. Siitä oli tarkoitus tulla B-puoli, mutta Mahlalta ei ilmestynyt toista singleä. C-osa ei muiden mielestä istunut, minun korvaan kyllä. Kwanistakin ajattelin viime kesäkuussa: voiko näin vähistä aineista saada biisin! Ja nyt Aake tykkäsi että Kwanissa on liikaakin. Ei siis ole enää.
Katiskan C-osa siis teetti työtä. Jälkeenpäin en muista kuka ehdotti mitä. Aki ja Janne kuitenkin yhdessä vetivät melodiarullutusta ja Tomi ja Aake pelasivat keskenään. Johan toimi.

Rauma, eli AkiRauma, on biiseistä yksinkertaisin eli haastava. Raumaa on kuitenkin soitettu viime vuoden lopulla eräitä kertoja. Tekstiä pitää vielä katsoa, kuten kaikkien biisien. Lopun tapahtumat täsmentyivät.

Nauhoitin kaikki kolme biisiä kasetille. Tämän aamun (su 18.2.) treeneissä ei kasetilta kuulunut mitään. Nauha oli kiertynyt väärinpäin. Vain vaimeaa Saatanan muminaa joka ei ollut käsistämme lähtöisin.
No, kuitenkin oli tulevan EP:n neljäs biisi vielä vetämättä: Laser. Menimme edellisillan biisit uudelleen uudelle kasetille ja saimme Laserin kuntoon. Aakelta saimme kuulla että EP äänitetään jo viikon päästä. Ei tunnu että se on liian pian. Tässähän nämä ovat, ja Telakan keikalla ehtii uusia vielä ulkoiluttaa.

Liimis

Kirjautunut ulos

 

Keskustelualueen ns. alatunniste (footer)

Softana PunBB 1.2.19